Realiseren bekabelingswerkzaamheden bij CBS in Leidschenveen

In april 2022 heeft CODU Automatisering de opdracht vanuit Van Dorp Installaties gekregen om bekabelingswerkzaamheden bij Centraal Bureau voor de Statistiek in Leidschenveen te realiseren. CBS heeft de 1e verdieping in zijn geheel vernieuwd en opnieuw ingedeeld. Dit heeft een enorme impact op de gehele klimaatbeheersing op de 1e verdieping.

Centraal Bureau voor de Statistieken

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verschijnt regelmatig in het nieuws. Zij onderzoeken data over de Nederlandse samenleving en komen vaak met interessante conclusies. Het CBS heeft als wettelijke taak om statische informatie volledig onafhankelijk toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Projectomschrijving

Nadat CODU Automatisering de opdracht heeft gekregen zijn Van Dorp Installaties en CODU Automatisering met elkaar op locatie in gesprek gegaan. Gesproken is over de manier waarop de bekabelingswerkzaamheden benodigd zijn om de geheel vernieuwde verdieping in te richten. Met als doel dat elke ruimte afzonderlijk bediend en gestuurd kan worden. Vervolgens heeft CODU Automatisering de bekabelingswerkzaamheden gerealiseerd. En tot slot ook in samenwerking met Van Dorp Installaties het testen en de inbedrijfstelling verricht.

Henri Faasdreef in Den Haag

Realisatie: april 2022
Klant: Van Dorp Installaties Rotterdam

Andere projecten