CODU Automatisering is een erkend leerbedrijf

Bij CODU Automatisering bezitten we knowhow over verschillende fabricaten, waaronder Siemens, Priva, Johnson Controls, Schneider Electric, Webeasy, BR Controls, Tridium, Trend en EasyIO. Door de jarenlange ervaring en de knowhow in de industriële, maritieme en HVAC installaties weten diverse partners ons keer op keer te vinden.

Deze kennis is waardevol. Dat is de reden dat CODU Automatisering heeft besloten een Erkend Leerbedrijf te worden. We delen onze kennis namelijk niet alleen graag met onze bestaande en nieuwe partners, maar ook met studenten die meer te weten willen komen over ons werk, voor de toekomst.

Bij CODU Automatisering leiden we mensen niet alleen op basis van praktijkervaring op, maar ook zeker op theoretisch gebied. Wij zijn ervan overtuigd dat kennis en praktijkervaring gecombineerd leidt tot het beste eindresultaat. Uiteraard staan gezondheid en veiligheid op plek 1.

Onze aanpak wordt bekroond met een erkenning. Vanaf heden is CODU Automatisering een Erkend Leerbedrijf.

Wij zijn van plan veel aandacht te schenken aan het opleiden van jongeren die -net zoals de vaste medewerkers van CODU Automatisering die passie hebben voor automatisering.

Het laatste nieuws