Realisatie totaalproject voor Wijkcentrum De Burcht

In maart 2022 heeft CODU Automatisering de opdracht vanuit Spek Engineering gekregen voor het realiseren van een regelkast inclusief 1:1 vervanging van de oude bestaande regelkast. Hiervoor zijn er ook diverse extra bekabelingswerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van nieuwe opnemers, afsluiters en ketelaansturing bij Wijkcentrum De Burcht.

De kern van de Schilderswijk

Wijkcentrum De Burcht is gelegen in de Schilderswijk. De wijkbewoners ontmoeten elkaar hier. De welzijn- en vrijwilligersorganisaties organiseren er samen met buurtbewoners activiteiten welke voor saamhorigheid in de buurt moeten zorgen.

Projectomschrijving

Gelijk vanaf de start van het project zijn Spek Engineering en CODU Automatisering de samenwerking aangegaan. Besproken is hoe de tekensets, regelkasten en vervanging inclusief bekabelingswerkzaamheden vorm moesten krijgen. Toen er eenmaal een plan op tafel lag zijn de werkzaamheden gestart en is het eindresultaat naar behoren opgeleverd. Tot slot heeft CODU Automatisering samen met Spek Engineering de installatie inbedrijfgesteld en is er een verbeterplan gestuurd naar de eindklant.

Den Haag

Realisatie: maart 2022
Klant: Spek Engineering

Andere projecten