Werkzaamheden voor meet- en regeltechnische installatie voor ROER

CODU Automatisering mag met trots vermelden de opdracht vanuit Terberg Totaal Installaties in samenwerking met Coneco en BAM te hebben ontvangen. Voor onze opdrachtgever zijn we druk bezig om de bekabeling voor de meet- en regeltechnische installatie te verzorgen voor school- en revalidatiecentrum ROER (Rotterdams Onderwijs- en Revalidatiecentrum).

Onderdeel van de installatie is onder meer de primaire installatie welke bestaat uit koude-/warmteopwekking, luchtbehandeling en diverse andere onderdelen van het gebouw. Voor de secundaire installatie gaan wij circa 250 naregelingen verzorgen.

Projectomschrijving

Na ontvangst van de aanvraag werd duidelijk dat de opdracht plaatsvindt in een bijzonder gebouw van de gemeente Rotterdam. Voorafgaand is Terberg Totaal Installaties in bespreking gegaan met Coneco voor de juiste oplossing voor het opbouwen van een meet- en regeltechnische installatie. Vervolgens zijn CODU Automatisering en Terberg Totaal Installaties op locatie in bespreking gegaan om een oplossing te bedenken voor de meest efficiënte manier voor de bekabeling van de meet- en regeltechnische installatie. CODU Automatisering zag enkele verbeterpunten om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behouden. Deze verbeterpunten zullen opgenomen worden in de installatie.

Rotterdam

In samenwerking met Terberg Totaal Installaties.

Andere projecten