Realisatie regelkasten en naregelingen voor Montessori Campus Almere

In het eerste kwartaal van 2024 kreeg CODU Automatisering de opdracht van Climate Control Systems om vijf regelkasten en ongeveer 75 naregelingen te realiseren.

Projectbeschrijving

Bij het ontvangen van de aanvraag werd al snel duidelijk dat het project zich afspeelde op een innovatieve campus in Almere, waarbij aandacht werd besteed aan klimaatbeheersing en verduurzaming. CODU Automatisering ging in overleg met Climate Control Systems om een helder beeld van het project te krijgen. Zoals bij elke bouw, waren er verschillende factoren die het ontwerp konden beïnvloeden, maar samen met Climate Control Systems hebben we op een effectieve manier oplossingen gevonden.

Onze eerste stap was het maken van regelkasttekeningen voor de naregelingen, zodat de bekabelingsploegen meteen aan de slag konden. Daarnaast hebben we het tekenwerk verzorgd voor zowel de primaire- als secundaire regelkasten. Vervolgens zijn alle naregelingen en regelkasten geproduceerd, waardoor de bekabelingsploegen hun werk konden voortzetten.

Almere

In samenwerking met Climate Control Systems.

Andere projecten