Realisatie ombouw regelkast voor Ontmoetingscentrum ‘t Cromwiel

In het vierde kwartaal van 2023 heeft CODU Automatisering de opdracht van Remus Regeltechniek ontvangen voor de realisatie van een ombouw, waarbij vernieuwing van de hardware heeft plaatsgevonden en tevens ook uitbreiding van de regelkast.

Projectomschrijving

Bij ontvangst van de aanvraag werd duidelijk dat het project betrekking had op een ontmoetingscentrum in Steenbergen, met focus op innovatie, waarbij klimaatbeheersing en verduurzaming essentieel zijn. CODU Automatisering is in overleg gegaan met Remus Regeltechniek om een helder beeld van het project te krijgen.

Allereerst hebben we de regelkasttekening gemaakt en de hardwareselectie van de klant overgenomen. Vervolgens hebben we de tekening aangepast met de nieuwe uitbreidingen die bij de aanvraag hoorden. Eenmaal aan de slag met de regelkast is allereerst de nieuwe hardware geïnstalleerd en daarna is de gewenste uitbreiding voor de primaire meet- en regeltechnische installatie toegevoegd. In samenwerking met de inbedrijfsteller is de installatie getest en in bedrijf gesteld. Tot slot hebben we alle opmerkingen gedocumenteerd en een revisieset opgesteld.

Steenbergen

In samenwerking met Remus Regeltechniek.

Andere projecten