Projecten

Wat we voor u kunnen betekenen

Voor elk project beginnen we
vanzelfsprekend met het bespreken van de wensen en eisen van de opdrachtgever en eindgebruiker. We komen hierna binnen 3 dagen met een gepast advies met bijbehorende offerte.

We kunnen het ons voorstellen dat er met spoed geleverd moet worden. Ook voor spoedklussen is CODU Automatisering inzetbaar. Bovendien mag u dezelfde kwaliteit blijven verwachten die u van ons gewend bent.

Voor de productie van installaties werken we met merken als Priva, Johnson Controls, Tridium, Webeasy, Schneider Electric, BR Controls en Siemens. We binden ons niet aan merken en kunnen werken met merken die wenselijk voor uw project zijn.

Voor elk project krijgt u een vaste projectmanager toegewezen. Zo blijven de communicatielijnen kort en is uw projectmanager altijd vanaf begin tot eind goed betrokken bij het lopende project.

Ook uw partner voor totaalprojecten

Uw gehele project aan ons overlaten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vanaf het begin zullen wij het aanspreekpunt zijn, van A tot Z. Op deze manier bent u volledig ontzorgd, uw project is in goede handen. Wij verzorgen:

Persoonlijk advies nodig? Bel ons op 085 13 08 439.

Opgeleverde projecten